Kom på gratis tur gennem København

Kom med på en gratis byvandring d. 19. marts, hvor vi træder ind i fortiden og følger i fodsporene af de magtfulde Glücksburgske konger på vores guidede tur gennem indre København.

Opdag historien om de Glücksburgske konger

Fra fascinerende Christiansborg slotsplads til ikoniske Amalienborg Slotsplads vil vores nye guide Jonas på sin første guidet tur, føre jer gennem historien af kongelig arvefølge og dramatik. I vil blive fortryllet af Københavns charmerende gader og smukke arkitektur, mens I lærer om de begivenheder, der har formet Danmark gennem tiden. På den måde giver turen her jer en unik mulighed for at dykke ned i Danmarks kongelige arvefølge og forstå en del af de hovedpersoner, der har regeret over vores smukke land.

Kom med på en byvandring til fods gennem det dejlige indre København, hvor temaet er de Glücksburgske konger i dansk historie. Turen varer ca. halvanden time og I vil blive guidet trygt igennem af vores nye guide Jonas. Turen er Jonas’ første guidet tur. Af den grund vil denne tur også være gratis for jer at deltage på.
Du kan booke din plads på turen i kalenderen nedenfor!