Pause Referencer

Guideservice·Danmark har leveret guiderrejseledere og foredragsholdere til mange forskellige arrangementer og arrangører. Vi glæder os over hver opgave – og heldigvis vender kunderne positivt tilbage.

Herunder er et udpluk af alle de mange spændende opgaver, vi har været involveret i. Må vi skrive dig eller dit firma på i listen over referencer, vil vi være glade. Vi sætter naturligvis kun navne på referencelisten, når vi har fået lov til det.

Best Travel, rejsebureau. Har valgt et tæt samarbejde med Guideservice·Danmark, når den rigtige rejseleder skal findes. 

Ansager Turist. Her har Guideservice·Danmark både vist rundt i Den Fynske Landsby og ført gæsterne på en anderledes tur i bus rundt i Odenses forskellige boligkvarterer.

Containercentralen. Det er hver gang en fornøjelse for Guideservice·Danmark, når vi introducerer udenlandske medarbejdere til Odense.

DBO-kreds Fyn (Dansk Brystkræft Organisation). Har du lyst at se omtalen (under arkiv 2010) af “Rundt om H.C.Andersen” . Tirsdag 1. juni 2010 – et stykke nede ad siden.

Delikatesser og vin. Her har Guideservice·Danmark arrangeret byvandring.

Favrskov Business Branding. Guideservice·Danmark er samarbejdspartner for Favrskov Business Branding. Samarbejdet betyder at både Favrskov Business Branding og alle partnere i projektet kan trække på Guideservice·Danmarks ekspertice, når der skal arrangeres udflugter, guidede ture for forretningsforbindelser med mere, samt når der skal bookes guider. 

Historisk Team. Her har Guideservice·Danmark deltaget i inspirationsmøder og på byvandringer, hvor guiderne var iklædt tidstypiske dragter.

Paarup Aftenskole. Guideservice·Danmark har leveret guide og foredragsholder til flere opgaver i Odense som en kombination af foredrag og byvandring. Guideservice·Danmark samarbejder med Paarup Aftenskole om guidede ture, således at opgaver kan bookes via aftenskolen.

Risskov Travel Partner. Her har Guideservice·Danmark fundet rejseledere til flere destinationer.

SDU International Staff Office. Her har Guideservice·Danmark i samarbejde med Paarup Aftenskole stået for byvandring på engelsk i Odense.

Ældresagen Grindsted. Her leverede Guideservice·Danmark ifølge formanden Kirsten Rasmussen, en af hendes bedste guideoplevelser hidtil. Turen gik rundt om Odense med fokus på bygninger og turens overraskelse blev Bazaren.

Guideservice·Danmark deltog på iværksættermessen i Odense 15. november 2010. Vi havde en forrygende dag med god kontakt til potentielle kunder og kom også hjem med kontakter til nye gode guider og rejselederemner.