Tag ekstraordinært på rejse med Guideservice Danmark

Du kan kun komme på rejse med Guideservice·Danmark, når vi laver rejselederkursus. Vi vil nemlig rigtig gerne give vore kursister en realistisk praktikrejse. Gæster på kursisternes praktikrejse til Harzen hjælper vore kommende rejseledere til at blive rigtig gode. Rejsen tilbydes til stærkt reduceret pris, da rejselederne alle er under uddannelse.

Praktikrejsen 2024 går til Tyskland

4 dage til Tyskland med afrejse d. 11. marts 2024.

Rejsens detaljer er planlagt af rejselederkursisterne, da det at overskue en rejse, er en vigtig detalje til at gøre rejsen god og vellykket for deltagerne. Det skal også øves.

Rejsen har overskriften:

Bjergtagende Harzen

Her får du muligheden for at komme med Panter Rejser til det skønne Harzen med dejlig natur og masser af historie

Praktikrejsen kombinerer en smuk tur til Harzen, der samtidig fungerer som en uddannelsesrejse for kommende rejseledere. I løbet af turen vil rejselederrollen bliver delt mellem flere kursister på holdet. Mette som uddanner kursisterne fra Guideservice Danmark vil også deltage i rejsen og give dem kyndig vejledning. Dette betyder på den positive side, at man som gæst vil have adgang til flere personer, som man kan søge råd hos under rejsen.

Rejseplan

  • 1. DAG: VIA LÜNEBURG TIL HARZEN
  • 2. DAG: GOSLAR OG SØLVMINEN RAMMELSBERG
  • 3. DAG: WERNIGERODE, BLOKSBJERG, THALE OG SMUK NATUR
  • 4. DAG: HJEMREJSE

Det detaljeret rejseprogram, pris og booking af rejsen finder du hos vores samarbejdspartner Panter Rejser

Du er også velkommen til at give vores kontor et ring, hvis du vil vide mere om deltagelsen.

Sådan har det set ud på en tidligere rejse

Du kommer med bag facaden og får lov til at sætte dit præg på rejsen. Som gæst på denne rejse vil du opleve kommende rejseledere øve sig i alle aspekter af en rejseleders arbejdsområder. Du kan bidrage ved at give feedback til kursisterne, når de øver sig.

At være rejseleder er sjovt, lærerigt, inspirerende, udfordrende ………. og rigtig meget andet – ikke mindst et håndværk, der skal læres. Gæster på den afsluttende praktikrejse er en stor hjælp for kursisterne – og det er sjovt at være gæst på denne anderledes rejse.

Påstigning:
ikke planlagt endnu.

Har du lyst til at blive en del af kursisternes læringsproces, så meld dig til denne anderledes rejse. Du vil helt sikkert få masser af viden og oplevelser med hjem.

Du skal blot være dig selv, stille alle de spørgsmål, du normalt villle stille en rejseleder og meget gerne give rejselederne udfordringer undervejs. Denne rejse er en del af kursisternes læreproces og jo flere, udfordringer de får, jo mere lærer de.