Tag ekstraordinært på rejse med Guideservice Danmark

Du kan kun komme på rejse med Guideservice·Danmark, når vi laver rejselederkursus. Vi vil nemlig rigtig gerne give vore kursister en realistisk praktikrejse. Gæster på kursisternes praktikrejse til Wernigerode hjælper vore kommende rejseledere til at blive rigtig gode. Rejsen tilbydes til stærkt reduceret pris, da rejselederne alle er under uddannelse.

Praktikrejsen 2023 går til Wernigerode

4 dage til Sverige med afrejse d. 11. marts 2024.

Rejsens detaljer er planlagt af rejselederkursisterne, da det at overskue en rejse, er en vigtig detalje til at gøre rejsen god og vellykket for deltagerne. Det skal også øves.

Rejsen har overskriften:

Programmet for rejsen vil blive offentliggjort snarest

Du er også velkommen til at give vores kontor et ring, hvis du vil vide mere om deltagelsen.

Sådan har det set ud på en tidligere rejse

Du kommer med bag facaden og får lov til at sætte dit præg på rejsen. Som gæst på denne rejse vil du opleve kommende rejseledere øve sig i alle aspekter af en rejseleders arbejdsområder. Du kan bidrage ved at give feedback til kursisterne, når de øver sig.

At være rejseleder er sjovt, lærerigt, inspirerende, udfordrende ………. og rigtig meget andet – ikke mindst et håndværk, der skal læres. Gæster på den afsluttende praktikrejse er en stor hjælp for kursisterne – og det er sjovt at være gæst på denne anderledes rejse.

Påstigning:
ikke planlagt endnu.

Har du lyst til at blive en del af kursisternes læringsproces, så meld dig til denne anderledes rejse. Du vil helt sikkert få masser af viden og oplevelser med hjem.

Du skal blot være dig selv, stille alle de spørgsmål, du normalt villle stille en rejseleder og meget gerne give rejselederne udfordringer undervejs. Denne rejse er en del af kursisternes læreproces og jo flere, udfordringer de får, jo mere lærer de.