Om os

Guideservice Danmark er et landsdækkende dansk bookingbureau og derfor det rigtige sted til dig, der vil finde gode guider, rejseledere og kulturhistoriske foredragsholdere i hele Danmark. Guideservice Danmark er det første danske bookingbureau, der dækker alle tre kategorier. Det gør det let for dig, fordi du kan samle alle bookinger samme sted.

Uanset hvortil du har brug for en guide, rejseleder eller foredragsholder, så finder du de bedste forslag her. Guiderne kan lave byvandringer, bus- eller cykelture, kano og kajak. Vi hjælper også med dansktalende guider i udlandet, når du har brug for det.

Rejselederne hjælper dine gæster til gode oplevelser både på rejser i Danmark og i udlandet.

Forslag til guidede ture

Alle guider har lavet gode turbeskrivelser og forslag til guidede ture, som du kan lade dig inspirere af. Alle guider har introduceret sig selv og deres priser under hver turbeskrivelse. Det giver dig et godt indtryk af hvilke emner og sprog, hver enkelt guide interesserer sig for. Det gør det også let for dig at finde den helt rigtige guide der kan give dig en god oplevelse.

Har du brug for hjælp til at vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på kontoret. Vi hjælper selvfølgelig gerne og har mødt alle vores guider, rejseledere og foredragsholdere, så vi kender dem.

Hvad kan vi

Vi kan løse opgaver både fra dag til dag og langt ud i fremtiden. Vi har mange kunder, der gør begge dele og vi glæder os til også at løse opgaver sammen med og for dig.

Vi har mødt alle vore freelancere og arrangerer årlige inspirationsdage, uddanner nye guider og rejseledere og sætter en ære i at følge med i den udvikling, der er i turismebranchen. Siden starten i 2008 har vi stort set haft vækst hvert eneste år – både i antal opgaver og freelancere til at løse opgaverne, da de to ting skal følge hinanden tæt.

Uddannelse

Vi uddanner både guider og rejseledere, så alle, der har lyst til at komme ind i branchen, kan blive klædt godt på til at løse opgaver på professionel vis. Vi er altid på udkig efter dygtige guider og rejseledere – måske også dig?

Der er mange veje ind til at blive en god guide eller rejseleder. Nogle har en faglig uddannelse, der giver god ballast, andre trækker på viden fra en hobby, fritidsinteresse eller livserfaring, der også kan være en god ballast for en fremtid som guide eller rejseleder. Meld dig til vores uddannelse, så hjælper vi med at klæde dig rigtigt på til kommende opgaver med glade gæster.

Os på kontoret

På kontoret er en ret fast stab, men vi er altid åbne for at skabe en praktikplads for studerende og ledige, der gerne vil prøve en branche som vores af. Praktikker er en gevinst for os alle. Praktikanten får nye erfaringer og vi får mulighed for at lære potentielt nye freelancere at kende. Vi har erfaring for, at der mange gange åbner sig nye muligheder takket være de dialoger man jo også har som kollegaer i hverdagen.

Mette Berrig

Mette har grundlagt og leder Guideservice·Danmark og er kontorets ildsjæl. Hun har været i turistbranchen i mere end 20 år. Mette er også rejseleder, guide og foredragsholder, så hun har fingeren på pulsen og er klar til at være din sparringspartner.

Kitt Lykke Nielsen

Kitt er Mettes assistent. Kitt elsker at nørde med tal, derfor er hun hovedansvarlig for bogholderiet. Kitt er altid garant for en herlig latter og er ikke bleg for at kaste sig ud i mærkelige projekter og er kontorets indretningsnørd – det udmønter sig i mange sjove projekter, hvor køb og salg af renoveringsklare huse blot er et af dem.

Kitt er garant for god service og har en fortid både i tekstilbranchen og hos Dansk Flygtningehjælp.

Ellen Sofie Preissler

Ellen er kontorets dejlige blæksprutte og booking assistent. Før var hun i studenterjob hos os, der startede som en praktik i forbindelse med specialeskrivning fra Aarhus Universitet: cand.ling.merc. i tysk erhvervssprog og international erhvervskommunikation. Ellen er nok kontorets mest systematiske og er god til at sætte Kitts og Mettes mange ideer i system og sende dem godt i vej.

Ellen er ofte hende, du fanger i telefonen. Det er også Ellen, der fodrer Facebook og LinkedIn med tekster.

Alice Bennetsen

Alice er kontorets rengøringsfe, der nurser om os andre og sørger for, at det altid er lækkert at møde ind på job i rene lokaler. Som Alice så sødt siger: Jeg kan godt lide at gøre en forskel.

Alice er et stort familiemenneske og det mærker vi også her. Når vi har brug for et tip til en god film, så kan vi spørge Alice.

Som flexjobber skal Alice have lidt flere timer end vi kan stille med her, men heldigvis bor vi i et hjælpsomt kvarter, så også to af vores naboer nyder godt af Alice som rengøringsfe. Samarbejde er en god ting.