Om os

Om os

GuideserviceDanmark er et bookingbureau, som formidler opgaver fra kunder til guider og rejseledere, der har valgt at arbejde sammen med os. GuideserviceDanmark stiller guider og rejseledere til mange typer opgaver. Vi ordner samtidig det meste af administrationen: rekruttering, booking, fakturering, lønadministration, skat, annoncering o.s.v.

Lige nu er vi ekstra interesserede i at komme i dialog med guider, som kan løse opgaver i Nordjylland, på Fyn og i Odense, meget gerne også på andre sprog end dansk. Vi udvider hele tiden kredsen og søger at dække Danmark, Europa og Verden tættere end vi allerede gør. Derfor er guider i andre dele af landet og rejseledere selvfølgelig velkomne til også at blive en del af GuideserviceDanmark.

Fordele for bureauer, der arbejder sammen med GuideserviceDanmark

GuideserviceDanmark kan finde guider på mange sprog til opgaver i hele Danmark, rejseledere til det meste af verden og kan også stille med dansktalende lokalguider mange steder i Europa og i andre dele af verden.

 • Kontoret hos GuideserviceDanmark finder guiden eller rejselederen til dig. Du behøver ikke selv rekruttere eller opretholde en egen stab af guider eller rejseledere.
 • Næsten ingen administration eller papirarbejde omkring opgaver. GuideserviceDanmark afregner med honorar med guide eller rejseleder, udbetaler hurtigt det aftalte honorar og ordner indberetningen til skat.
 • Hvis du indregner tidbesparelse og sociale udgifter bliver en løsning med GuideserviceDanmark ofte mere fordelagtig
 • Booking kan ofte ske direkte via platformen
 • Booking bliver hurtigere, lettere og mere stressfri. GuideserviceDanmark kan f.eks. overtage administrationen af dine rejseledere og kan anvise alternativer, hvis din favorit-rejseleder til opgaven ikke er disponibel.
 • Der er rabatter at få hvis du benytter GuideServiceDanmark til flere opgaver
 • Og der er endnu flere fordele…

Selvfølgelig er tingene mere komplicerede end dette. Vil du vide mere om samarbejde med GuideserviceDanmark, så findes der en mere grundig forklaring på vores hovedside Eller du kan ringe til Booking Manager Mette Berrig på tlf. +45 4156 2859 eller skrive mail på info@guideservicedanmark.dk

Fordele for guider og rejseledere, der arbejder sammen med GuideserviceDanmark

 • Flere og bedre muligheder for at få opgaver. Man får automatisk en jobmail hver gang der kommer en relevant opgave ind.
 • Kontoret hos GuideserviceDanmark er åbent hver dag og i princippet 24/7 – du behøver ikke opretholde et eget kontor
 • Næsten ingen administration eller papirarbejde til dig omkring opgaver. GuideserviceDanmark afregner med kunden, udbetaler hurtigt det aftalte honorar og ordner indberetningen til skat
 • Gratis annoncering på en veletableret, landsdækkende platform
 • Kunder kan booke dig direkte via platformen
 • Du kan stadig drive en egen hjemmeside og et eget kontor, men de er ikke nødvendige for at være synlig eller få opgaver.
 • Backup ved problemer – adgang til forsikringer, rabatter, faglig inspiration og sparring
 • Man kan frit fastsætte størrelsen på sit honorar. GuideserviceDanmark får kommission af opgaver, og i de fleste tilfælde vil din reelle indkomst matche eller overgå det, du får for opgaver i andet regi.

Selvfølgelig er tingene mere komplicerede end dette – bl.a. skal du oprette en profil, fortælle os hvilke opgaver du kan løse og indtaste det i vores system. Når det er gjort kan du samme dag blive synlig på nettet og modtage opgaver.

Vil du vide mere, så kan du læse en mere grundig forklaring på vores hovedside eller ringe til Booking Manager Mette Berrig på tlf. +45 41562859 eller skrive mail på info@guideservicedanmark.dk

Guideservice·Danmark – Thorsgade 21 – DK-5000 Odense C – tlf. +45 41562859 – info@GuideserviceDanmark.dk – CVR: 31405467