Job som guide

Vi samarbejder med guider i hele Danmark. Som guide kan du få opgaver for både danske og udenlandske gæster, kunder og turister. Derfor er det en kæmpe fordel, hvis du taler flere sprog.

Vi samarbejder også med dansktalende guider bosat i hele verden, der kan guide danske gæster.

Skal vi samarbejde med dig?Guide i Danmark

Har du erfaring som guide, formidler eller fortæller og taler du flere sprog, hører vi meget gerne fra dig. Et job som guide i Danmark betyder, at du skal kunne formidle viden om Danmarks historie generelt og lokalt, vores kultur og gerne om kunst og kultur.

Vi er et booking bureau og ved derfor aldrig, hvornår eller hvor opgaverne kommer, derfor har vi brug for guider i hele landet. Vi søger guider til både byvandringer, naturoplevelser, cykelguider og busture. Hvis du har forslag til guidede ture, hører vi meget gerne om det.

Dansk guide i udlandet

Vi søger dansktalende guider bosat i udlandet til at guide danske gæster. I et job som guide i udlandet skal du naturligvis kende landets og destinationens historie og du skal have dansk som modersmål. Det forventer vores gæster.

Vi læser ikke vedhæftede filer og beder om ansøgninger udelukkende via vores formular. Vis os, at du kan fokusere på det, der er relevant som turistguide. Resten kan du fortælle i vores efterfølgende samtale. Vi værdsætter præcise, målrettede ansøgninger og glæder os til at modtage din.

Har du lyst til at være freelancer hos os, men har du ingen erfaring som guide, så kan et guide- og rejselederkursus være en god begyndelse.

Guideservice Danmarks guidekorps

Optagelse i Guideservice Danmarks guidekorps er i udgangspunktet gratis. Du betaler kun provision af de opgaver, du selv accepterer. Du bestemmer altid selv, hvilke opgaver du takker ja til. Du skriver selv din profil, så du ved, hvad kunder forventer af dig, og du sætter også selv din pris. Du er nemlig den, der bedst ved, hvad din tid er værd.