Virksomhedspraktik

På kontoret er vi altid glade, når vi har en praktikant i virksomhedspraktik. Vi siger ja til samarbejde med praktikanter, når både dig, der ønsker en praktik og vi kan se et formål med praktikken. En praktik skal være win-win.

Alle praktikker foregår på vores kontor centralt i Odense. Vi tilbyder praktikker med opgaver, som aldrig vil blive udbudt som lønnet arbejde. Du kan hverken komme i praktik som guide, rejseleder eller foredragsholder. Til de opgaver bruger vi udelukkende vores betalte freelancere med professionel erfaring indenfor disse områder.

Her kan du søge ind som guide eller rejseleder.

Hvorfor en praktik

Du kan som praktikant bruge en praktik til at forbedre dine muligheder for job. Hvis du f.eks. arbejder med Historietimen, så vil du efterfølgende kunne vise kommende arbejdsgivere et produkt, du har lavet – enten som tekstforfatter eller oversætter.

Vi bruger en praktik til at lære dig og dine kvalifikationer at kende. Vi vil gerne via en praktik være med til at skabe kommende opgaver for dig som guide eller rejseledere. Vi har erfaring for, at dialogen i hverdagen kan være med til at skabe muligheder og netværk, måske endda åbne dine øje for nye kvalifikationer og arbejdsområder. Vi vil gerne være med til at inspirere.

Hvem kan komme i praktik

Vi tilbyder to typer af praktik:

 • praktik hvis du er ledig og i jobsøgning
 • praktik som et led i din uddannelse – på uni, på erhvervsakademi etc.

Er du ledig og kan du se dig selv være en del af kontoret med en afgrænset opgave i 4 uger, så skal du sende os din ansøgning. Vi beder dig fortælle hvilken type opgave du brænder for, så vi bedre kan afklare muligheder sammen

Skal du i forbindelse med din uddannelse i praktik, så er du også velkommen til at søge hos os. Fortæl os, hvad du studerer og hvad du skal have ud af en praktik, så tager vi dialogen på baggrund af dine ønsker.

Hvad kan du lave i en praktik

Vi kan tilbyde praktikker, der indeholder for eksempel:

 • oversættelser – hvilke sprog kan du?
 • multimediedesign
 • projektledelse
 • SEO ekspert
 • tekstforfatter af historiske tekster
 • sætte et nyt turprodukt i vej i Danmark. Projektbeskrivelse er klar, nu skal der fokus på den praktiske udførelse

Virksomhedspraktik – vi tilbyder

 • et hyggeligt, uhøjtideligt og travlt kontor – men vi har altid tid til en snak
 • opgaver, der ikke bliver budt ud som lønjob
 • stor fleksibilitet og åbenhed for gode forslag
 • respekt om de forslag du kommer med og om din arbejdsindsats
 • sparring på det, du laver

Hvem ved, måske finder vi i løbet af praktikperioden muligheder for dig som freelancer fremadrettet. Det er sket før og det er vi altid på udkig efter.

Vi har hidtil haft rigtig gode samarbejder med studerende fra UCL, multimedie, service- og markedføringsøkonomi, fra AU tysk og fransk, SDU amerikanske studier

Har du en idé til en praktik, som du tænker kunne passe til både dig og os, så er vi åbne for dialog. Vi sætter nemlig pris på samarbejde med praktikanter, som ofte lærer os nye vinkler og er med til at åbne nye muligheder – for praktikanten selv og for os.

NB, vi ønsker ansøgning i formularen herunder. Vi læser ikke vedhæftede filer, da alt for mange ansøgninger så ikke målrettes opgaverne i vores firma.