Guider i Jylland

Vi har guider fordelt i hele Jylland. Vælg her, hvem der bedst matcher din gruppe. en guidet tur er nemlig en god aktivitet for grupper. Vi hjælper også gerne på kontoret.

Guider i hele Jylland

Vores guideservice i Jylland hjælper dig til gode guider i hele Jylland, fra nord til syd og fra øst til vest.

Jylland dækker et stort geografisk område og mange forskellige aktiviteter. Hver guide har lavet en fin profil, der beskriver, hvad guiden kan tilbyde. Hver guide beskriver sig på de sprog, guiden kan guide på. Du kan vælge mellem guider, der taler dansk, engelsk, tysk, fransk, russisk, kinesisk og flere andre sprog.

Du kan finde en guide til byvandringer, busture, cykelture, sejlture og vandreture. Du skal blot vælge den guide, du synes matcher din gruppe bedst. En guidet tur er nemlig en god aktivitet for grupper.

Guider tager imod både store og små grupper. For at gøre det lidt lettere for dig, hvis du søger en guide i Aarhus eller Vejle, har vi samlet dem i grupper, hvor du med fordel kan søge blandt guiderne i disse to byer. Vi har også lavet dig en grupper med alle guider i hele Jylland. Det kunne jo være, at du har lyst til at lade dig inspirere af oplevelsen mere end geografien.

Vores jyske guider har samlet en lang række forslag til guidede ture rundt omkring i hele Jylland. Der kan du også lade dig inspirere.

Vil du være guide i Jylland

Vi er altid på udkig efter nye guider, der brænder for at dele og formidle den gode historie for lige netop deres område. Går du gemt med en god og engagerende fortæller i maven, suppleret af et stort servicegen, så send os en målrettet ansøgning.

Vi siger med glæde oplev Jylland med Guideservice Danmark og vores guideservice Jylland.