Guider på Fyn & øer

Der er så dejligt, der ude i det fynske landskab. Det ved vores guiderne i vores guideservice Fyn alt om. Vil du vide mere om Fyn, historierne, herregårdene og livet på Fyn, så står vores gode guider klar til at fortælle historierne.

Guider på Fyn

Det er her, du finder vores guideservice Fyn guider. Når du er på tur med en af vores guider, vil du opdage, at de er engagerede og elsker at fortælle om Fyn og den fynske historie. Med en lokal guide til at fortælle historien får du mere ud af din ferie på Fyn og kan hurtigere finde frem til de gode historier. Selvom du bor på Fyn, er det ikke sikkert, at du kender alle de finurlige historier og små perler ude i det fynske landskab. Der kan en god guide hjælpe dig til at blive meget klogere. Din lokale guide kan fortælle om lige netop den kystby eller det område, hvor du ikke færdes så ofte og derfor er positivt nysgerrig på de små lokale perler.

Guideservice på Fyn

Fynske guider kender deres ø ud og ind og heldigvis samarbejder vi med en alsidig gruppe af dygtige lokale guider. Læs mere om hver enkelt guide, hvis du vil vide mere om deres baggrund, uddannelse og sprog. Hos hver guide kan du også se, hvilke ture guiden guider. Se forslagene til guidede ture på Fyn. Lad dig inspirere og vælg den tur, der passer dig bedst – eller send dit eget ønske til en tur, så arrangerer vi også den.

En guidet tur er velegnet aktivitet for grupper i alle aldre, på Fyn og andre steder i Danmark. Har du svært ved at vælge, så kontakt kontoret – vi hjælper dig gerne.

Forslag til guidede ture på Fyn kan være en byvandring i Odense, en rundvisning på Egeskov Slot eller på CLAY Keramikmuseum Danmark.

Husk, at hos Guideservice Danmark kan du enten selv vælge din guide, eller du kan lade os hjælpe dig. Hvis du booker en guide uden at sætte navn på, så får du en oversigt over, hvem der kan på dagen. Så bliver valget meget lettere for dig. 

Vil du være guide på Fyn

Vi skal bruge flere guider i vores guideservice på Fyn. Vi vil altid gerne høre fra guider, som har viden, erfaring og kan guide – på Fyn eller andre steder. Har du erfaring som guide, eller vil du gerne have det, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi siger med glæde oplev Fyn med Guideservice Danmark og vores guideservice Fyn.