Guideservice på Fyn & øer

Vælg dit område på Fyn og omliggende øer og se forslag til guidede ture – eller send os dit helt eget ønske, så løser vi også det.

Guidede ture på Fyn med øer

Fyn emmer af hygge og store seværdigheder, der ligger tæt på hinanden. Det samme gør øerne rundt om Fyn, der også har rigtig meget at byde på. Du skylder dig selv at opleve øen, hvor den danske hygge kunne være blevet opfundet. Måske var det i Kerteminde? Måske i Faaborg? På Fyn kan du komme på byvandring med en guide i Odense. Oplev de stemningsfulde gyder og gader i H. C. Andersens fødeby.  Og er der de mange herregårde på Fyn.

Der ligger mange herregårde på Fyn

Fyn byder på noget af den skønneste danske natur og nogle af Danmarks smukkeste gamle og fredede herregårde. At der ligger så mange herregårde på Fyn har selvfølgelig sin forklaring. Den fynske muld er noget af det mest frugtbare i Danmark og derfor kunne hver herregård i gamle dage klare sig med mindre arealer til opdyrkning end herregårde andre steder i Danmark. Nogle af Fyns kendte herregårde er Egeskov Slot, Holckenhavn Slot, Lykkesholm – og mange, mange flere. Kom til Fyn, så viser vi dig vej til alle de smukke herregårde.

Vi har mange guider, der vil elske at give dig en guidet tur på Egeskov slot, der helt sikkert er en oplevelse af de gode. Både på slottet, i parken og på museerne er der masser af gode historier at fortælle. Egeskov er en stor seværdighed på Fyn. Efter din rundvisning med guide, så er der stadig meget at opleve eller se på egen hånd, så kom med til Egeskov.

Charmerende købstæder på Fyn

De charmerende fynske købstæder og kystbyer venter bare på, at du kommer og udforsker dem. Du får naturligvis endnu mere ud af dit besøg, når du lader en lokal guide fortælle alle de gode historier på en guidet tur. Det er oplagt med en guidet tur i Svendborg, der ligger smukt på Sydfyn med udsigt til Tåsinge og næsten til Valdemar Slot.

Længere mod vest er en byvandring i Faaborg eller Assens en ren idyl og charme. Er du længere mod nord, så er det en byvandring i Middelfart, der kan stå på programmet. I Middelfart er der smukke kig til både den nye og den gamle Lillebæltsbro. Er du til kunst, så er CLAY Danmarks Keramikmuseum i Middelfart en smuk oplevelse og det eneste museum af sin art i Danmark. Der guider vi heldigvis også.

Lad dig inspirere af vores guidede ture på Fyn. Du finder gode forslag både til byvandringer, rundvisninger på museum, cykelture, ø-ture, vandreture, busture og bådture. Uanset om du vil have din guide med på byvandring, på en vandretur på Æbelø eller det er en rundvisning på Egeskov eller et andet stort sight der lokker, så har Guideservice Danmark masser af aktiviteter med guide på Fyn, som du kan vælge imellem.

Hvis du allerede nu planlægger at besøge Odense, så er der mange muligheder for en guidet tur i Fyns største by, som du skal unde dig selv.

Summa summarum, en tur med guide et klogt valg, hvis du vil have et stort og optimalt udbytte på kort tid og sikre, at du får alle guldkornene med, når du besøger og skal opleve Fyn.

Vi siger med glæde oplev Fyn med Guideservice Danmark og vores guideservice Fyn.