Med bil eller bus

Nogle ture dækker så store afstande, at der skal en bil eller en bus til også, for at du kan opleve det hele. Kom selv med bussen eller lad os bestille en bus til dig. Tag på dejlige oplevelser overalt i Danmark med bus eller bil i selskab med en dygtig guide.

  • Sortering:

Længere ture kræver transport

Hvis du skal lidt længere omkring, så er bus eller bil den rigtige form for transport. Så kan I også være mange sammen om den samme guide.

Når I kører på opdagelse med bus eller bil, så sørger guiden for, at I stopper nogle strategisk gode steder. Her er der historier der kan fortælles og nogle gange er der både mulighed for toiletbesøg og køb af drikkevarer. Når I tager på oplevelse med bus, så kommer I længere omkring og er der nogle i gruppen, der ikke går så godt, så bliver benene også sparet.

Chauffør med bil

Der er skrappe krav til, hvem der må køre en bus eller bil med betalende gæster. Derfor er vores anbefaling at I booker en bus med chauffør. Vi kan stille enkelte guider med erhvervskørekort til rådighed. Bilen skal dog lejes, og nogle gange er det billigere at leje en minibus med chauffør end en personbil. Det kommer an på bilens størrelse eller udlejeren. Lejer du bussen, er diesel eller el nemlig includeret, det vil benzin ikke være til den lille bil.

Vi hjælper gerne med at bestille en bus eller leje en bil. Vi overholder dansk lovgivning hvad angår erhvervskørekort til personbefordring. Derfor er det kun ganske få af vores guider, der både kan køre bilen og fortælle. Langt hovedparten holder sig til at fortælle og lade en chauffør køre bil eller bus.

Busture i hele Danmark

Du kan komme på en guidet tur med bus eller bil i hele Danmark. Det betyder, at du kan overnatte i for eksempel København og derfra køre til Nordsjælland for at opleve de kongelige slotte. Du kan også køre mod syd og opleve den del af Sjælland. Der er nemlig mange smukke steder at gå på opdagelse, og når først også historien bliver fortalt, så bliver et sted som regel meget mere spændende end at opleve det på egen hånd.

Du kan også komme på tur rundt på Fyn og gøre stop i nogle af de smukke købstæder og kystbyer eller besøge Egeskov Slot eller et helt andet sted i det fynske. De fynske guider vil med glæde fortælle og vise frem på deres yndlingsø i Danmark.

Er du på ferie i Jylland, så er afstandene straks større. I hver tilfælde hvis du vil køre helt fra syd til nord. Det er der dog ingen grund til, for selv over små afstande er der stor variation i Jylland, så du kan opleve både smukke og charmerende byer, istidslandskaber, skov eller hede – nåh ja, så er der jo også kysten hele vejen rundt, som er en oplevelse i sig selv.

Vi siger med glæde oplev Danmark med Guideservice Danmark på en tur rundt med bus, bil og guide.