Guider på Bornholm

Vores guider på Bornholm kender alle øens detaljer og ved, hvor de bedste oplevelser ligger gemt. Guiderne kan let vise dig vej til de gode oplevelser. Vil du se forslag til ture, kig på vores guideservice Bornholm. Der har du mange gode forslag.

Guider på Bornholm viser vej

Skal du på ferie på Bornholm, vil du sikkert gerne høre nogle af alle de gode og spændende historier om øen. Bornholm, vores danske klippeø i Østersøen, er meget anderledes end resten af Danmark. Bornholms historie er også anderledes end resten af Danmarks historie. Blandt andet Besættelsestidens historie er anderledes. Den skal du høre guiderne fortælle, for de kan historien i detaljer og kan gøre den både interessant og spændende.

Vores lokale guider på Bornholm kender øens detaljer og ved, hvor de bedste oplevelser ligger gemt. Derfor er de de rigtige at tage på tur med, når du vil finde vej til de gode oplevelser og høre om Bornholm – både historien og hvordan det er at bo på klippeøen.

Vores guider giver dig gode forslag til guidede ture på Bornholm. Du kan også booke en guide til at planlægge din tur sammen med dig uanset om du har en stor eller lille gruppe, der skal på tur.

Flere sprog

Hvis du går ind på hver enkelt guides profil, kan du læse mere om, hvad de kan og hvilke ture de foreslår. Det er også der, du kan se, hvilke sprog de taler. Vi er bedst dækket ind på dansk, engelsk og tysk, men skal nok hjælpe så godt vi kan, hvis du har brug for andre sprog.

Vores guider på Bornholm tager dig gerne med på byvandring, vandretur eller bustur, hvor de fortæller om de historiske bygningsværker, den storslåede natur og alt det der gør Bornholm til noget helt særligt.

Vil du være guide på Bornholm?

Vi skal bruge flere, der kan guide på Bornholm. Er det dig? Hvis du har erfaring som guide, eller gerne vil have det, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vi siger med glæde oplev Bornholm med Guideservice Danmark og vores guideservice Bornholm.