Guider på Sjælland & øer

Guideservice på Sjælland og øer dækker meget bredt. Der er lokale guider i rigtig mange byer lige fra København, Roskilde og Korsør til øer som Lolland og Falster.

Guider på Sjælland

På Sjælland og øerne står vores lokale guider klar til at fortælle. Der er fortællinger om vikingetiden, om kongeslotte og borge, om land og vand. København som hovedstad har selvfølgelig en central rolle i guidernes fortælling, hvis altså ikke du bevæger dig væk fra storbyen.

Både i København og på resten af Sjælland er der mange imponerende bygningsværker, fra smukke kirker til imponerende herregårde og godser. Byer er der mange af, lige fra helt små provinsbyer til domkirkebyen Roskilde. Nogle af de sjællandske byer er også kendt i resten af Danmark. Helsingør med slottet Kronborg er blot en af dem.

I København er det pulserende liv i centrum og mærkes af både turister og lokale. På Lolland-Falster er der en mere rolig atmosfære og en fantastisk natur med vidt udsyn fra de smukke kyster.

Oplev Sjælland med guide

Alle disse detaljer kender vores guider på Sjælland og de fortæller med glæde historierne.

Guiderne på Sjælland dækker mange områder og aktiviteter. Fælles for dem alle er, at de brænder for det, de fortæller om. Du kan lade dig inspirere til guidede ture på Sjælland og øerne. Ture som vore guider allerede har planlagt og beskrevet, eller du kan booke en guide til at planlægge din tur, så I sammen kan få den til at passe til lige netop dig og din gruppe.

Sjælland er Danmarks største ø. Her er København naturligvis hovedbyen, men der er mange andre spændende steder at besøge på Sjælland, både byer, natur, kulturelle institutioner og museer og der er masser af oplevelser for både børn og voksne.

Guider på Sjælland & omliggende øer dækker over et stort område og derfor er der i vores guideservice Sjælland et stort korps af vidende guider. Du kan læse mere om hver enkelt guide på deres profil. Her kan du se hvilke sprog de guider på, hvilke områder og byer de guider i, og med hvilken baggrund de guider. Du har mulighed for at vælge mellem rigtig mange sprog.

Guiderservice Sjælland byder på aktiviteter for grupper og individuelle gæster. Der er ture at opleve i en lang række spændende sjællandske byer, som Roskilde, Ringsted, Køge, Gilleleje, Korsør, Vordingborg, Lejre, Sorø og mange flere. Derudover har vi guider på Lolland, Møn og Omø. Guiderne tilbyder byvandringer, historiske vandringer, cykelture, vandreture og busture. Der er altså masser af aktiviteter at vælge imellem, hvad enten du er på tur med familien, din klasse, foreningen, firmaet eller måske på egen hånd.

Leder du efter guider i København, har vi samlet en oversigt med guider i København og omegn.

Vi siger med glæde oplev Sjælland med Guideservice Danmarks og vores guideservice Sjælland.