Guide i København og Sjælland, Miguel

Informationer

Guide i København og Sjælland, Miguel
  • Mine interesser Historie, arkæologi, antropologi, arkitektur, design, musik, madkunst, sejling
  • 1. time 1.200 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 500 DKK
  • Bookes mindst timer 2
  • Tillæg pr. time før kl. 8 300 DKK
  • Tillæg pr. time efter kl. 18 300 DKK
  • Tillæg for at guide på flere sprog samtidig 300 DKK/time

Om mig

Som en erfaren guide, der har arbejdet i København i næsten 30 år, tilbyder jeg et dybt dyk i den rige kultur og historie i byen og regionen Sjælland. Mine ture er præget af min passion for historiefortælling og min stærke interesse for Danmarks historie fra vikingetiden til i dag. 

Jeg guider mine gæster gennem ikoniske steder såsom det kongelige Amalienborg Slot, Christiansborg Slot og det maleriske Nyhavn. Mine fortællinger fører os fra Københavns livlige gader til Sjællands historiske seværdigheder, inklusiv Roskilde Domkirke, Vikingemuseet, Christian den IVs Frederiksborg Slot og Rosenborg Slot samt det verdensberømte Kronborg Slot, bedre kendt som "Hamlets slot". 

Jeg bestræber mig på at lave mine ture til en spændende rejse gennem tidens gang, hvor hver destination bringer historien til live og forbinder dens betydning med bredere europæisk historie.

Jeg tilpasser hver tur til mine gæsters interesser, giver en personlig oplevelse ved at gøre mine ture skræddersyede og berige dem med fortællinger om dansk idiosynkrasi, hverdagsliv og sociale værdier. Jeg stræber efter at gøre hver tur til en oplysende, underholdende og engagerende oplevelse for mine gæster.

Derfor er mine ture beregnet til at være så dybdegående eller lette, som gæsterne foretrækker, men altid med fokus på at give meningsfuld og mindeværdig information. Mit mål er at tilbyde et omfattende og forførende blik på dansk kultur og historie.

Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder
Typisk indenfor 3 dage