Guide CLAY - Keramikmuseum Danmark, - lad kontoret vælge

Informationer

Guide CLAY - Keramikmuseum Danmark, - lad kontoret vælge
  • Navn - lad kontoret vælge
  • Sprog
  • 1. time 1.000 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 800 DKK
  • Bookes mindst timer 1
  • Tillæg søndag/helligdage pr. time 200 DKK

Om mig

Det er en fornøjelse at stå for guidekorpset på Clay - Keramikmuseum Danmark i Middelfart. Vi har heldigvis mange guider, der med fornøjelse og entusiasme guider på museet og som er fast tilknyttet korpset her.

Alle guider har stor erfaring og viden og fortæller med glæde om porcelænet i Skatkammeret, om særudstillingerne og naturligvis om de smukke bygninger.

Hver gang en ny udstilling åbner får guiderne en samlet dybdegående introduktion til udstillingen, så de har viden og basis for at guide museets mange gæster og dermed bidrage til den gode gæsteoplevelse på CLAY.

Når du booker din guide, er det vigtigt for os at vide, om du har specielle ønsker til din rundvisning eller om guiden skal fordele tiden, så du får historier både om dansk porcelæn fra blandt andet Royal Copenhagen og Aluminia eller om du foretrækker, at guiden gør mere ud af den aktuelle særudstilling.

Hvis du booker din guide på den grønne knap, finder vi en guide til dig. Hvis du selv ønsker at vælge din guide, har du en oversigt over guiderne på CLAY - Keramikmuseum Danmark herunder. En guidet tur på CLAY er altid en god aktivitet for grupper og der er mange gode historier at dele.

Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder
Typisk indenfor 1 dag