Guide Sjælland og Bornholm, Bjørn

Informationer

Guide Sjælland og Bornholm, Bjørn
  • Fødselsår 1978
  • Navn Bjørn
  • Sprog
  • 1. time 1.000 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 800 DKK
  • Bookes mindst timer 2

Om mig

Jeg er nysgerrig og ekstrovert af natur, og folk interesserer mig. Som guide er jeg derfor ganske personlig i min stil, hvis det sømmer sig, og tiden er til det.

Jeg er glad for at fortælle, og har en stor viden om samfundsforhold, kultur og natur i Danmark. Jeg er uddannet antropolog, og noget af det, jeg gør meget ud af, er at forsøge at give mine gæster et kig om bag facaden. Jeg finder selv, at det at møde lokale er det mest interessante ved at rejse. 

Jeg er også lidt af en naturnørd, og elsker at samle svampe og andre spiselige lækkerier fra skov og strand. Selv midt inde i København kan man som regel finde noget spiseligt, hvis man kigger efter.

Jeg har boet i København størstedelen af mit liv, og kender byens krinkelkroge, parker, museer, kirkegårde, restauranter, natklubber, og også de små enklaver, hvor livet leves langsomt, og de grønne åndehuller som folk ellers aldrig ser. Fiskerihavnen i Sydhavnen, hvor jeg selv boede på husbåd i årevis; de små satelitbyer rundt om Christiania, Musikbyen, baklavacafeerne i Nordvest og mange andre steder.

Jeg er født i Roskilde, og kender denne by og dens naturskønne omgivelser særdeles godt. Som barn sang jeg i Roskilde Domkirkes kor, og Vikingskibsmuseet ligger tæt på mit barndomshjem. Vi tog ofte på tur til Boserup skov, og jeg tager stadigvæk i ny og næ på sheltertur i Boserup - shelterpladsen ligger lige ud til fjorden, så man kan tage en morgendukkert, og se solen gå ned over vandet. 

Min familie er fra Bornholm, Danmarks smukkeste ø, og jeg har tilbragt mange af mine barndoms somre der. Jeg kender vestkysten og Hammerknuden, med Hammershus bedst, men er generelt godt inde i Bornholm.

Jeg er vild med aktive ferier, og har arbejdet som mountainbike guide i Vietnam og Kroatien, og vandret og besteget bjerge med grupper i mange flere lande.

Gennemsnitlig svartid
Udregnet over de seneste 2 måneder
Typisk mere end 3 dage