Guideservice i Odense

Guideservice Odense, her oplever du Fyns største by med dygtige lokale guider. Vælg selv hvilken tur eller byvandring du vil på. Her er gode turforslag til oplevelser for både børn og voksne.

  • Sortering:

Guidede ture i Odense

Her finder du gode forslag til en byvandring rundt til alle de største seværdigheder i Odense, Danmarks 3. største by. Odense rummer både historiske kvarterer og livlige, sprælske miljøer som er en oplevelse værd for både lokale og turister. Emner for guidede ture i Odense er mange. H. C. Andersen temaet: museum, fødehjem og barndomshjem er oplagt fordi Odense er digterens fødeby. Men der er så meget mere at se på enten en byvandring, en cykeltur eller med bus. Med en guide til at fortælle kommer du omkring det bedste og får de gode historier med uden selv at skulle lede efter dem. Odense er en grøn by, en åben by og en cykelby og meget velegnet til guidede ture, også på cykel. En bustur med guide er det helt rigtige valg, hvis du med udgangspunkt i Odense vil opleve lidt mere af Fyn.

Hvis du vil se, hvem der guider i Odense eller hvis du vil se guider over hele Fynkan du tage et kig på vores oversigt over guider.

Odense er stille og roligt vokset fra at være en stor by til for lidt over 100 år siden en storby, med alt hvad der hører til sådan en. Samtidig er det lykkedes Odense at bevare et særpræg som åben, grøn og luftig og man kan stadig se, hvorfor Odense gennem mange år har haft ry for at være en villaby. I mange år var Odense Å den sydlige afgrænsning af byen, men i dag er Odense Å en del af det centrale og rekreative, grønne Odense. Der er dejlige gåture langs åen i parkerne og du kan følge åen hele vejen til Fruens Bøge og Odense Zoo. Derfra kan du vælge enten at spadsere tilbage eller sejle retur med Odense Åfart hvor vi selvfølgelig også kan give dig en guidet tur og oplevelse. Det er netop sejlturen på Odense å, der er beskrevet i den udødelige klassiker, sangen “Vi sejler op ad åen”. Har du lyst til at opleve sejlturen sammen med en guide? Så får du alle historierne og bliver godt underholdt undervejs.

Odense har en række spændende museer som H. C. Andersens Hus, H. C. Andersens Barndomshjem, Jernbanemuseet og Tidens Samling. Alle museerne er spændende steder at gå på opdagelse. Der er Den Fynske Landsby, Møntergården og også Odense Domkirke, hvor du i krypten under domkirken kan se Knud den Helliges knogler. Der er det smukke kvarter Gerthasminde, en såkaldt haveby. Det kan også være en positiv oplevelse at besøge Vollsmosekvarteret på en guidet tur sammen med en stedkendt guide. 

Byvandring eller guidet tur i Odense

Byvandringer eller en guidet tur i Odense byder på mange emner og temaer. En byvandring kan være i H. C. Andersens fodspor, som er en byvandring, der er oplagt både for børn og voksne. En byvandring i middelalderens Odense, en guidet sejltur på Odense Å eller en vandring i byens nye bydel. Mulighederne er uendelig mange.

På Odense Havn er der meget ny, spændende og ikke mindst flot arkitektur. Her ligger også det særprægede Nordatlantisk Hus på Byens Ø. 

En byvandring i Odense kan starte mange steder i byen og vil helt naturligt føre dig forbi både ny og gammel arkitektur, vise dig de hyggelige brostensbelagte gader og byens skønne, grønne parker. Er du til Odense bys historie eller mere til nutidige oplysninger, så sidder guiderne inde med god og stor viden.

Rundvisning

Guideservice Danmark tilbyder naturligvis rundvisninger på museer i Odense, i Odense Domkirke og byens øvrige kirker og i bybilledet. Om du ønsker en rundvisning inde eller ude, så står vores dygtige guider parate til at dele deres viden med dig og dine gæster, hvad enten I er få eller mange deltagere i din gruppe. Både guidede byvandringer og guidede rundvisninger er en god aktivitet for grupper, og vores guider deler med glæde de mange historier fra Odense med gæster fra ind- og udland, på det sprog, der er behov for.

Guidet tur lidt længere end kun Odense

Hvis du har lyst til en lidt længere tur, så er det bedste forslag også at booke en bus sammen med guiden eller at lægge an til en cykeltur. Selvfølgelig kan vi hjælpe dig med begge dele, så du kun skal booke et enkelt sted.

Hvor stor må gruppen være

En lille gruppe er på 1 person og der er ingen øvre grænse for, hvor stor en gruppe må være. Vi anbefaler at der bookes en guide for ca. hver 25-30 personer. På hvert forslag kan du se maksimum for antal deltagere. Er I mange, så booker vi bare ekstra guider.

Vi siger med glæde oplev Odense med Guideservice Danmark og vores guideservice Odense.