Guider på hele Bornholm

Vores guider på Bornholm kender alle detaljerne på den smukke ø og ved, hvor de bedste oplevelser er. Guiderne kan vise dig de gode og overraskende steder, som du ikke vidste, er værd at se. Hvis du vil se forslag til ture, så kig på vores guideservice Bornholm. Der finder du god inspiration.

 • Guide på Bornholm, Torsten

  Guide på Bornholm, Torsten

  Oplev Bornholm sammen med erfaren guide, som gerne tilpasser turen efter gæsternes ønske! Fokus både på historie og natur

  • 1. time 850 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 500 DKK
  • Sprog
 • Guide Bornholm, Marit

  Guide Bornholm, Marit

  Bornholm er min skønne ø, hvor jeg vise jer alt det bedste øen, kan byde på. Jeg kan være chauffør. Jeg har erhvervskørekort

  • 1. time 900 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 450 DKK
  • Sprog
 • Guide Sjælland og Bornholm, Bjørn

  Guide Sjælland og Bornholm, Bjørn

  Antropolog, naturnørd, svampeplukker og til aktive ferier. Godt kendt i København, Roskilde og på Bornholm. Engageret fortæller

  • 1. time 1.000 DKK
  • Hver påbegyndt time derefter 800 DKK
  • Sprog

Guider på Bornholm – øens skjulte perler

Skal du på ferie på Bornholm, vil du sikkert gerne høre nogle af de gode og særlige historier om øen. Bornholm, klippeøen i Østersøen, er meget anderledes end resten af Danmark. Bornholms historie er også anderledes end resten af Danmarks historie. Blandt andet er besættelsestidens historie anderledes. Lyt til guiderne, når de fortæller historien, som de kender i detaljer. De kan gøre historien både interessant og spændende.

Vores guider på Bornholm kender detaljerne på øen og ved, hvor de skal vise dig, for at du får lov at opleve det bedste af Bornholm. Brug en lokal guide, hvis du vil skyde genvej til de gode oplevelser og fortællinger om Bornholm. De kender både historien og ved, hvordan det er at bo på klippeøen i Østersøen.

Vores guider har på forhånd givet forslag til guidede ture på Bornholm. Du kan også booke en guide til at hjælpe dig med at planlægge din tur, uanset om du har en stor eller lille gruppe, der skal på oplevelse.

Flere sprog

Hvis du kigger på hver enkelt guides profil, kan du se mere om deres kvalifikationer og hvilke ture, de foreslår. Det er også her, du kan se, hvilke sprog de taler. Vi kan bedst hjælpe med guider, der taler dansk, engelsk og tysk, men hjælper så godt vi kan, hvis du har brug for andre sprog.

Vores guider på Bornholm tager dig gerne med på en guidet tur i en af de charmerende byer, vandreture i naturen eller på bustur rundt på øen. De kan fortælle om historien, historiske bygninger, den storslåede natur og alt det andet, der gør Bornholm til noget helt særligt. Ikke mindst hvordan det er at bo på Bornholm.

Vil du være vores guide på Bornholm

Vi mangler flere guider til at guide på Bornholm. Vil du være med? Er du en erfaren guide, eller kunne du tænke dig at blive det, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi siger med glæde visit Bornholm med Guideservice Danmark og vores guideservice Bornholm.