Børnevenlige ture
Nogle ture er særlig velegnede for børn. Vi har bedt vores guider selv markere, hvilke det er. Vi glæder os til at have dig, din familie og børn med på tur.
// List ?>-
- Sortering:
-
De vigtigste steder i Horsens
Jeg fortæller kort om Horsens historie, hvad der kendetegner byen, hvad man kan opleve, hvad der sker i byen, og hvad man kan se og opleve i Horsens' omegn.
Jeg tager dig med på en byvandring rundt i Danmarks 11. største by målt på antal indbyggere pr. 1.1.2021. Jeg vil på min byvandring fortælle om Horsens historie, hvad der kendetegner byen, hvad man kan opleve, hvad der sker i byen og hvad man kan se og opleve i Horsens omegn.
Vi går en rute på ca. 2 km, og kommer forbi alle de vigtigste steder, som vil give et godt billede af, hvad Horsens er for en størrelse. Har du særlige emner eller ønsker, siger du bare til, så fletter jeg det ind. Nederst har jeg listet de punkter jeg fortæller om på min byvandring, samt den rækkefølge vi oplever dem i.
- Mødested Banegården
- Vitus Berings Park
- Byens Historie
- Latinerkvarteret
- Horsens Ny Teater
- Jørgensens Hotel
- Frelser Kirken
- Klosterkirken
- Industrimuseet
Vidste du, at Horsens var et af hovedsæderne for landets største rockerkriminalitet tilbage i 1994-1997? Og at der blev begået et brutalt mord af et rockermedlem fra Hells Angels? Vidste du, at den opdagelsesrejsende Vitus Bering "Zarens danske Columbus" blev født i Horsens? Vidste du, at Horsens har afholdt to af landets største koncerter nogensinde med 85.000 tilskuere?
Tag med mig på byvandring i min by, hvor jeg er født og opvokset. Horsens ligger dejligt centralt midt i Danmark, her er lige så langt til Hamborg som til København. Her er stille og roligt, men alligevel en god blanding af kultur, byliv, sport og skøn natur. Jeg vil dele ud af alt, hvad jeg ved om denne gamle købstadsby, dens hemmeligheder og charme.
-
Herning – min historie om driftige uldjyder og kunsten
Lyslevende Herning – med gå-på-mod og stor kunst sådan som jeg har oplevet min barndoms by. En personlig guidet tur
-
Den historiske Dybbøl Mølle og skanserne
Få en personlig indføring i grænselandets historie og de udfordringer, som området har haft gennem historien og fortsat har i dag
-
Fra stormagt til afmagt – Nakskovs blodige belejring i 1659
Fortællingen om Nakskovs blodige belejring under svenskekrigen, krigen der førte Danmark fra stormagt til afmagt
-
Roskilde Domkirke – Danmarks vugge
Roskilde Domkirke – mere end 1000 års historie
-
Den Gamle By i Aarhus
Den Gamle By i Aarhus er verdens første frilandsmuseum for købstædernes kultur og historie, og slog første gang dørene op i 1909.
I dag bliver museet besøgt af mere end 350.000 gæster om året, og har af den verdensberømte Guide Michelin fået de maksimale 3 stjerner.
Museet er opbygget med 75 huse fra forskellige byer i Danmark, og at gå rundt i Den Gamle By, er som at hoppe ind i tidsmaskinen, og opleve livet som det var i en typisk dansk by fra det 16. til det 20. århundrede, komplet med butikker, hestevogne og mennesker klædt som på H.C. Andersens tid.
Jeg viser indenfor i mange af de historiske bygninger, blandt andet den bygning, der lå overfor H.C. Andersens barndomshjem i Odense, og hvor han første gang blev introduceret for bøgernes vidunderlige verden. Jeg viser dig også apoteket fra det 17. århundrede fyldt med mystiske medikamenter og tilhørende barok apotekerhave med omkring 100 forskellige urter.
Du bør også sætte tid af til at nyde traditionelle danske kager fra Den Gamle Bys bageri samt en kop te eller kaffe efter rundvisningen.
-
Aarhus Nordre Kirkegård
Lad dig overraske af byens historie, set gennem de berømte aarhusianere, der ligger begravet på Aarhus Nordre Kirkegaard
-
Hekseruten i Slagelse
En byvandring der tager dig med til Slagelse på heksejagternes tid. Dengang, da Slagelse var fuld af magi og overtro
-
Vandretur langs kysten ved den lille halvø Knold ved Dyreborg
Oplev det sydfynske kystlandskab med en lokalkendt og erfaren guide. Se de gamle badehuse og nyd områdets varierende natur
-
Assens: købstad og fabriksby med en spændende historie
Tag med på opdagelse i Assens bys skønne historie og lær om livet på begge sider af spektret og lær om byens spændende fortid
-
Dokk1 og Aarhus Havn
Oplev Aarhus Havn og se Nordens største folkebibliotek.
Vi starter på Dokk1, en ganske særlig bygning der rummer bibliotek og mange andre funktioner. Fra balkonen har vi udsigt over havnen samt nogle særlige gamle og nye bygninger, blandt andet Aarhus Ø.
Guiden vil fortælle om vikingernes enkle landingsplads og hvorledes havnen senere har udviklet sig.
På en runde på havnen vil vi se gamle bygninger, der har fået nye funktioner, men også fredede siloer, der stadig er i brug.
Vi vil se Jens Galschiøts nye skulpturgruppe, der illustrerer de gamle havnearbejderes vilkår. Guiden vil fortælle, hvordan håndteringen af gods har udviklet sig fra manuelt arbejde til containertransport.
-
Fortælling om to katedraler. Bus fra København til Roskilde og Lund
Besøg de to vidunderlige katedraler på hver sin side af Øresund, Roskilde og Lund. Vi kører med bus fra København eller et andet sted
-
Trailløb ved Munkebjerg
Løb en frisk tur i Munkebjergbakkerne, hvor både pulsen og humøret stiger undervejs
-
Skulpturtriennale 2021
Oplev den spændende Skulpturtriennale 2021 i Hollufgård park. Skulpturer der involverer alle medier foruden en smuk naturoplevelse
-
På cykel rundt om Bogense
Guidet cykeltur rundt om Bogense, langs havet og forbi herregårdene Gyldensteen og Harritslevgård. Vi slutter med byvandring i Bogense
-
Sorø byvandring
Jeg fortæller om Sorø Akademi, som oprindeligt var Nordens rigeste munkekloster med store jordbesiddelser. Stiftelsen Sorø Akademi og dets betydning for egnen i fortid og nutid indgår i fortællingen og vi går en tur langs Sorø Sø, som er den største af de 3 sammenhængende søer, der omkranser byen.
Min guidede tur begynder ved Sorø Akademi, hvor jeg fortæller om dengang, det var et munkekloster. Efter en guidet tur i den pragtfulde have ved Sorø Akademi, hvor der er mange særprægede buske og træer, vandrer vi en smuk tur langs bredden af Sorø Sø og slutter af med at nyde den imponerende udsigt over de 3 sammenhængende søer fra den højtliggende Pedersborg Kirke. Fra kirken har vi et godt udsyn over en del af de 5.000 ha skovbrug, landbrug og søer, der hører til Stiftelsen Sorø Akademi.
Den guidede tur kan suppleres med et besøg i Klosterkirken, en sejltur på Sorø Sø eller et kaffestop i Støvletkatrines Hus, hvor jeg fortæller historien om Kong Christian VIIs livlige elskerinde.
Sorø har eksisteret siden 1142, hvor et kloster for benediktinermunke blev grundlagt af stormanden Asser Rig. Hans søn, Absalon, overdrog det senere til cistersiensermunkene, der var gode godsforvaltere. Sorø Kloster var nordens største og rigeste kloster i Middelalderen, og mange konger ligger begravet i Klosterkirken.
I 1586 kom de smukke klosterbygninger til at huse kostskolen "Sorø Akademi". Mange af eleverne er vendt tilbage til byen og bidrager i dag til et frodigt kulturelt miljø.
-
Hekseruten i Næstved
Byvandringen tager dig med til 1600 tallets Næstved. Her møder du de kvinder, der blev kaldt hekse og hører om den magi, de brugte
-
Vikinger og Valdemarer i Vordingborg
Med bus fra København til Valdemarernes borg i Vordingborg – en tur ind i vikinge- og middelalderens verden
-
Vandets Vejle – levevej, arkitektur, ven eller fjende
Vandets Vejle – hvordan har vandet formet og bliver ved med at forme Vejles natur, kultur og mennesker? Det afslører jeg for dig
-
Kongelige København – Rosenborg, kronjuveler og Amalienborg
Oplev kongelige København på byvandring med besøg på Rosenborg. Vi besøger kronjuvelerne og ser, hvordan konger og dronninger boede
-
København for begyndere
Velkommen til byvandring i København, byen som er mere end 800 år gammel – hvilket man tydeligt kan se i de centrale middelalder-bydele. Der er 1,3 millioner indbyggere.
Jeg inviterer jer på en byvandring rundt i den gamle, historiske del af hovedstaden.
Vi laver stop på de vigtigste lokaliteter. Vi starter ved byens vartegn, Den lille havfrue, kendt fra H.C. Andersens dejlige eventyr. Alle nyforelskede par må besøge havfruen, som er over 100 år gammel.
Vi går langs vandet forbi Kastellet, Københavns citadel til det monumentale Gefion Springvand. Videre forbi det største og verdensomspændende rederi Mærsk Lines hovedkontor. I vil se den nye Opera, en gave til byen fra Mærsk.
Vi passerer Amaliehaven på vej til Amalienborg, den kongelige families residens.
Næste stop er det mest fotograferede sted i landet, nemlig Nyhavn med de smukke gamle huse og de gamle skibe. Nyhavn huser i dag en mængde restauranter og caféer og besøges af alle turister og københavnere.
Vi fortsætter forbi det gamle Kongelige Teater, stormagasinet Magasin du Nord og det fornemme gamle hotel D'angleterre.
Den videre rute går ad den ældste gågade, Strøget, forbi springvand og pladser. Nytorv og Gammeltorv leder os til Rådhuspladsen, hvor statuerne af H.C. Andersen og Absalon, Københavns grundlægger, venter os, og ved siden af ligger den gamle forlystelseshave Tivoli.
Alle de mange statuer, springvand, slotte, gader og stræder fortæller de mange års historier om byen København.
-
Gottorpernes svære vej til selvstændighed
Hør om Gottorp-hertugdømmets svære vej fra grundlæggelse i 1544 til suverænitet fra Danmark. Spændende byvandring i Aabenraa
-
Langelinie – en byhistorisk vandring i Faaborg
Langelinie før og nu – en kulturhistorisk byvandring i Østerbrogade-kvarteret
-
Vejle Ådal, kanotur med guide
Kanotur – den perfekte hyggestund for hele familien. Kanoer og redningsveste stilles til rådighed
-
Byvandring i Nordby, Fanø
Idyl og hygge – det finder du på Fanø. Kom med på en afslappende byvandring
-
Syvårssøerne – Frederikshåb Plantage
Syvårssøerne ved Frederikshåb Plantage er i øjeblikket en af Danmarks største natur-turistattraktioner, da vandet står meget højt i de mystiske Syvårssøerne og flere stier i området er oversvømmet. En vandretur her er en spændende oplevelse.
Jeg er selv meget begejstret for denne vandretur hvor vi vander rundt om de store sandklitter i Randbøl Hede. Her skal vi passere den 17 meter høje Stoltenberg. En sandklitte, som vinden har blæst sammen på den ellers flade og lyngbeklædte Randbøl Hede. Her har man svært ved at tro, at man ikke befinder sig i de store sandklitter ved Vesterhavet.
Turen går videre over i Frederikshåb Plantage, hvor vi vandrer langs Syvårssøerne. Det mystiske ved Syvårssøerne er, at de ikke altid er der, men opstår og forsvinder med grundvandsstanden. Fra gammel tid har man bemærket, at søerne dukkede op ca. hvert syvende år. Vandreturen ved Syvårssøerne er en tur, man kan gå igen og igen og på alle årstider. Ligegyldig hvornår man kommer forbi, er naturen smuk – selv i regn og gråvejr. Og har man børn med, byder turen på leg i de fine sandklitter.
Udover den mystiske og meget smukke natur vil vi undervejs møde mange fortidsminder fra besættelsen, hvor den tyske besættelsesmagt brugte området som en hemmelig flyveplads. I området findes der blandt andet flyverskjul, feltkøkken, mandskabsbunker, brændstofsledninger og bunker til brændstof.
En guidet vandretur som er meget spændende for både børn og voksne.
-
Kontraster i Københavns Sydhavn
Kom med på cykel ud til vandet og oplev et alternativt og kontrastfuldt Sydhavn
-
1864 – fortalt på gravens rand
Gå gennem historien om krigen i 1864, fortalt ved gravene af dem, der var med. Både soldater, generaler, kulturpersoner og politikere
-
En tur langs Odense Å i H.C. Andersens fodspor – med sejltur på åen
Børnevenlig tur langs Odense Å i H. C. Andersens fodspor med en passioneret fortæller. Vi slutter med en dejlig sejltur med Åfarten
-
H.C. Andersen skattejagt eller teambuilding i Odense
En anderledes måde at lære Odense og digteren at kende på. Velegnet for skoleklasser, familietræf og firmature
-
Besøg Bjørnø – en af de små hyggelige øer i Det Sydfynske Øhav
Vi mødes ved Bjørnøfærgen, Lillebjørn, i Faaborg havn. Sejltid ca. 17 min.
Først besøger vi Bjørnø By med gamle hyggelige bindingsværkshuse med haver omgivet af stendiger.
Videre rundt på øen oplever vi det smukke landskab og de forskellige kystformer på nærmeste hold.
Vi finder et sted, hvor vi kan indtage vores medbragte mad.
Hvis vejret et godt, er der også mulighed for en dukkert.
På turen fortæller jeg om øens opståen, landskabet, kystens plante- og dyreliv samt Bjørnøs nyere historie.
Booking i god tid er nødvendigt, da der er begrænset antal passagerer på færgen.
-
Se det smukt beliggende Sønderborg Slot
Få en spændende og uforglemmelig oplevelse på Sønderborg Slot med historien inde på livet
-
Foodtour i Vejle – mindst 4 forskellige smage-stop
Oplev Vejles madssteder i selskab med en ægte madglad foodie
-
Vikinge-cykeltur – fra Lejre til Roskilde
Kom med på en dejlig cykeltur og oplev et vikingelandskab med masser af fortællinger undervejs fra Lejre til Roskilde
-
Vikinge-vandretur fra Lejre til Roskilde
Kom med på en vandretur og oplev oldtidslandskab hvor de første vikingekonger bosatte sig. Smuk natur og gode historier
-
Byvandring i skønne Ærøskøbing
Oplev eventyrbyen Ærøskøbing. En by, hvor tiden bestemt ikke er gået i stå, men hvor fortid og nutid er smeltet sammen på enestående vis. Ærøskøbing er en by helt for sig.
Tag en tur med i de smalle gader og nyd Ærøskøbings dejlige huse. Jeg viser dig blandt andet en dør malet med okseblod. Mon du selv ville finde den?
Jeg fortæller, hvorfor Ærøskøbing har så mange bryllupper og du hører om nogle af byens forskellige beboere. Oplev de gamle vandposte på Torvet, og besøg den smukke sømandskirke, hvor der er mange historier fra dengang og nu.
Efter byvandringen anbefaler jeg, at du bruger lidt tid på egen hånd til rigtig at indsnuse byens atmosfære. Der er så mange små, pittoreske ting at opleve.
-
Eventyr. Skulpturer i Odense – en børnevenlig byvandring
En børnevenlig tur, hvor eventyrene genopfriskes i forbindelse med nogle af Odenses dejlige skulpturer og historierne bag dem
-
Middelfart – fra marsvin til keramik
Byvandring i Middelfart med kulturhistorisk perspektiv til alle aldersgrupper. Middelfart er historien om klimaby, keramik og fiskeri
-
Københavns ældste aktive kirkegårde
Smuk og spændende tur på Københavns ældste aktive kirkegårde, Garnisons- og Holmens kirkegårde, begge smukke parkområder
-
Hasle Klinker – lerindustri igennem 150 år
Oplev Hasle Klinker på tæt hold med de tydelige spor i området ved Sorthat/Muleby på Vestbornholm. Sammen finder vi seværdighederne
-
Universitetsbyen Aarhus
Hvad gør Danmarks Universitetssystem godt, og hvorfor er Aarhus et godt sted at studere?
Aarhus er den danske by, der har den livligste befolkning og den højeste IQ! Denne dynamiske perle ved Kattegat er hjemsted for omkring 30.000 studerende, og deres iver og dynamik og ungdommelige energi former byens ansigt og atmosfære.
Der vil vi finde ud af sammen når vi går gennem den smukkeste campus i Danmark, Universitetsparken i Aarhus. Indtil 1930'erne lå her kolonihaver, så kom byggeriet og landskabsarkitekterne udvirkede mirakler og de smukke bygninger blev tegnet af C. F. Møllers tegnestue. Resultatet er blevet usædvanlig godt – men i takt med at universitetet voksede, har man først bygget til og om men til sidst blev området fyldt op fordi man ikke ville opgive de træer og søer og vandløb som giver campus sit særpræg. Derfor har nogle uddannelser måttet søge et nyt hjem og holde flyttedag.
Også disse områder vil vi besøge. Vi mødes foran Institut for Geoscience og bevæger os gennem universitetsparken og op til de nyere dele af universitetet.
-
Odense Å fra Munkemose til Den Fynske Landsby
Oplev en dejlig tur med Odense Åfart med en passioneret fortæller, som er opvokset i Odense og følger dig til Den Fynske Landsby
-
Oplev den herlige hertugby Augustenborg
Hør de mange og overraskende historier om Augustenborg med både slot, gamle huse og skulpturer i byen
-
Gader, stræder og torve i København. Navne fortæller historie
Hyskenstræde, Naboløs, Kjødmangergade, Krystalgade… alle sigende gadenavne, der vidner om funktioner og aktiviteter i gaderne
-
Legos spændende historie – fra iværksætter til salg i hele verden
Legos historie fortalt på bustur fra Aarhus til Billund. Besøg i Legoland eller Lego House – eller begge dele, hvis I orker det
-
Rundt om H.C. Andersen
En anderledes byvandring i H.C. Andersens fodspor. Hør om digterens opvækst i Odense, om eventyr og brudstykker af andre af H.C. Andersens værker, der hvor inspirationen er undfanget og slut af med at synge med på en vifte af Andersens sange – vi kender dem alle, ved du hvilke?
H.C. Andersen spænder så vidt, meget videre end mange tænker over, når de hører hans navn. Eventyr er nok det, de fleste først forbinder ham med, men også romaner, teaterstykker, digte og små, fængende tekster er en stor del af hans forfatterskab. Det er netop noget af det, der gør H.C. Andersen så spændende at fortælle om. Ved du for eksempel hvilken julesang, der er skrevet H.C. Andersen. Måske, måske ikke. Jeg glæder mig til at høre svaret – eller til at give dig det.
Jeg stiller naturligvis op med både historier, sange og fortællinger på denne lidt anderledes byvandring inspireret af H.C. Andersen. Hvis du ønsker det, kan vi samarbejde med en af Odenses caféer og henlægge noget af oplevelsen dertil – det giver mulighed for at sidde ned og nyde en frokost eller kaffe, mens en del af historien fortælles.
-
De jødiske danskere – bustur fra København til Gilleleje
400 års dansk-jødisk historie fortalt på 70 km. Vidende guide med stor indsigt
-
Kolding provinsby eller metropol light
Kolding provinsby eller metropol light. En del af Trekantsområdet eller tilhørende Mojn-landet
-
Slavenation Danmark
Se og hør historien om Danmarks kolonitid og især om handlen med slaver. Jeg viser jer sporene i København. Overraskende historier
-
Oplev verdensarkitektur og kunst – i Birk ved Herning
Verdenskunst på den jyske hede – i Birk ved Herning
-
Demokrati i børnehøjde
Fortællingen om demokrati i dagens Danmark er beregnet for børn. En byvandring der forklarer Danmarks demokrati og udviklingen fra enevælde til det borgerstyre, vi i dag kender. En hyggelig og lærerig tur for børn i alderen 6-12 – meget gerne ledsaget af bedsteforældre eller en anden voksen.
Guiden fortæller om udviklingen fra enevælde og kongen som landets ledende figur, om klostre og kirkens betydning for landets styre til i dag, hvor vi alle har mulighed for at stemme til både folketings- og lokalvalg, valg til menighedsråd – og til valg i de foreninger, vi er medlem af.
Vi kommer forbi en tidligere rådmands bolig og den bygning, der i dag rummer Odenses kulturrådmands kontor. Begge steder er der spændende historier at fortælle både om personer og om stemmeret og demokratiets vilkår.
19/10 har vi lavet aftale med nogle af Odenses kommunalpolitikere, der fra deres vante plads i byrådssalen velvilligt stiller op og svarer på børns spørgsmål. Deltagelse afhænger af politikernes kalender og kan ændres med kort varsel.
18/10, 20/10 og 21/10 deltager ingen politikere. Der kommer vi i stedet forbi det sted, hvor Knud den Hellige blev myrdet af sit eget folk og får en snak om den mere barske folkelige måde at vise sin mening på, end den vi i dag hylder. Naturligvis besøger børnene også disse datoer byrådssalen, dog uden mulighed for at komme i dialog med politikerne.
Prisen er pr. barn, og hvert barn må ledsages af 1 voksen, der følger gratis med.
-
Jul i Den Gamle By
Jul overalt i Den Gamle By – alle sanser udfordres. Jeg viser vej i den julesmykkede by til de hyggeligste steder. Jul som i gamle dage
-
Kolding: Danmarks Åleby
Åleeventyret i Kolding – en kulturhistorisk byvandring hvor du oplever Kolding by med nye øjne
-
Vandretur med bornholmske skrøner og historie
Kom med på denne guidede vandretur på Bornholm. Fyldt med smukt natur, historie og lokale skrøner
-
Sejle op ad åen og sejle nedad igen ……
Vi sejler med Odense Aafart fra Munke Mose til Fruens Bøge. Jeg fortæller om det vi ser undervejs, fortæller historier og vi leger
-
Smuk cykeltur Ringe-Korinth ad nedlagt jernbanespor
Guidet cykeltur fra Ringe ad nedlagt jernbanespor, som nu er asfalteret og meget cykelvenligt. Vi cykler i moderat tempo gennem det smukke midtfynske landskab fra Ringe til Korinth og Brahetrolleborg.
Vi cykler forbi Boltinggård, Espe, Højrup og Lyngvilds vikingeborg, Ravnsborg til Korinth, hvor vi kommer forbi den nyrestaurerede Korinth Kro. Herefter cykler vi til Brahetrolleborg, hvor vi besøger kirken med Bertel Thorvaldsens smukke døbefont. Vi cykler tilbage til Ringe ad mindre lokale veje eller ad jerbanestien igen, hvis man foretrækker det.
Terrænet er uden de store bakker, og vi holder rimelige pauser undervejs, både drikkepauser og pauser til information. Jeg anbefaler cykelhjelm.
Turen begynder ved Ringe Station og slutter samme sted – distance i alt ca. 36 km.
-
Holmen – Flådens område, der har fået nyt liv
Holmen i krig og fred. En smuk tur gennem marinens gamle område. Byvandring med en vidende guide og god fortæller
-
Den Fynske Landsby
"Der er så dejligt ude på landet" skriver H. C. Andersen, og i Den fynske landsby får man syn for sagn – også børn vil få en herlig dag
-
Marselisborg – Mindeparken og Mindelunden
Engageret guide fortæller om Mindeparken og Mindelunden i Aarhus, om historien, om planter og bygninger
-
Guidet tour i det nye Odense – kultur, musikliv og byfornyelse
Vær med til at møde gammelt og nyt, klassisk og moderne. Den klassiske musik, et moderne kulturhus, og en by der bliver til en storby
-
Vandretur langs Stavis Å
En dejlig vandretur langs Stavis Å med start og slut i Tarup, Odense. Turen tager cirka 2 timer og 45min.
Det vil være en rolig gåtur i stille tempo, så alle kan følge med. Turen vil primært foregå på skovstier, hvor der kan være mudret, hvis det har regnet, eller glat om efteråret når træerne har tabt deres blade på stierne.
Formålet med turen er at lære om et lokalt naturområde, som har en masse historie – både geologisk såvel som kulturelt.
På turen vil jeg blandt andet fortælle om en lokal kilde, de sjældne dyr i åløbet, fuglene som trives i området og jeg vil fortælle lidt om Jernalderen og hvordan deres relation til naturen var dengang. -
Ølvandring i det gamle København-smagsprøver byens bedste øl
Smag på det gode øl i København på byens bedste ølbarer – og hør fortællingen om dansk øls interessante historie fortalt af ølkender
-
Faaborg købstad set fra oven på vandretur i Sundbakkerne
Oplev bynær natur med en erfaren, engageret og fortællelysten guide. Nyd det smukke landskab, udsigten over Faaborg og øhavet
Vi siger med glæde lad dine børn komme med på guidet tur med Guideservice Danmark.