Guideservice i hele Jylland

Vælg mellem de mange dejlige byer og steder at besøge i Jylland. Find den rigtige tur her eller send os dit ønske.

  • Sortering:

Guidede ture i hele Jylland

Jylland har skønne steder, sights og seværdigheder i lange baner. At komme på tur med en guide i naturen er altid en oplevelse. Det er en guidet byvandring i Aarhus, Ribe eller en af de mange andre spændende byer også og så er der al den smukke natur at besøge. En byvandring med guide sikrer, at du ikke går glip af det bedste. Eller snup en guidet cykeltur eller tag med i kajak på Vejle Fjord eller på en havevandring ved Marselisborg, eller…. Mulighederne er mange, du skal bare vælge.

Guideservice Danmark kan levere gode guider og fortællere og sikre, at du og din familie eller din gruppe får det bedste ud af tiden. Vores dygtige guider tager dig med på alle slags guidede ture, uanset om det er en byvandring, cykeltur, bustur, museumsbesøg eller en tur ud i den smukke jyske natur. Du kommer rundt til de største seværdigheder og hører de gode historier om stedet, uanset om du er i Christiansfeld eller Aalborg eller et helt tredje sted. Vi har lavet en samlet oversigt over ture i områderne omkring Aarhus og Vejle, hvis du ved, at du skal derhen. Du kan også lade dig inspirere af vores oversigt på denne side over guidede ture i hele Jylland.

Syd- og Sønderjylland – guidede ture

Ude mod vest ligger Vadehavet, som strækker sig hele vejen ned til Holland. Vadehavet er magtfuldt og kan være skræmmende, men det byder også på store og flotte oplevelser. Øerne mod vest, Ribe og Fanø er gode eksempler, og det fremskudte dige er en imponerende naturoplevelse. Her kan du på en efterårsdag virkelig opleve vinden og havets kraft.

Ude på den sydlige vestkyst er det oplagt med en guidet tur i Ribe. I Ribe kommer vikingernes historie hurtigt i fokus.

På den sydjyske østkyst ligger Fredericia. Fredericias historie som fæsningsby kan du læse om i beskrivelsen Fredericia, fæstningsbyen der skrev historie. Fredericia er en ung og interessant by at besøge og rummer meget mere end fæsningshistorien, f.eks. en restaurant med Michelin stjerne. Fredericia ligger ved Lillebælt og du kan kigge over til Middelfart på den østlige side. Så er det valget skal stå, skal du begive dig videre til Fyn eller længere nordpå i Jylland?

Vi siger med glæde oplev Jylland med Guideservice Danmark og vores guideservice Jylland.