Guideservice på hele Sjælland med øer

Det er her du med fordel kan finde gode, guidede ture på hele Sjælland. Lad dig inspirere til gode oplevelser.

  • Sortering:

Sjælland og øer – guidede ture

Sjælland og omliggende øer er et skønt område at besøge. Variationen er stor, lige fra det pulserende liv i København til alle de mange andre skønne steder spredt flot ud over Syd- og Vestsjælland, nationalparken Kongernes Nordsjælland, Lolland-Falster. Og så er der alle de små, charmerende øer langs den sjællandske kyst. Der er så mange steder, der gemmer på gode historier, smuk natur og ikke mindst ægte sjællandsk lune.

Der er mange byer og steder at vælge imellem, men finder du ikke lige det sted, du ønsker dig, så kontakt os, for vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning. Gode, guidede ture i København har deres egen side for at lette overblikket.

Turforslag Sjælland & omliggende øer

Dig, der elsker en storbyferie, skal naturligvis vælge København men der er altså også smukt og dejligt i f.eks. Roskilde, Helsingør, Korsør og Kalundborg for blot at nævne nogle af de skønne sjællandske byer.

Hvor begynder egentlig provinsen? Det er lidt svært helt at lave en grænse, så vi lader dig selv bestemme, hvornår du synes, du er ude af storbyen.

Nationalparken Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland er måske mest kendt for de kongelige slotte Fredensborg Slot, Kronborg og Frederiksborg Slot. Fredensborg Slot er kongefamiliens bolig, så der kan du naturligvis ikke komme indenfor, men du kan nyde slottet udefra og den smukke park.

Med Kronborg er det ganske anderledes, der kan du komme indenfor og opleve stemningen i de gamle sale. Måske tænker du som så mange andre på Shakespeare og skuespillet Hamlet, men Kronborg gemmer på mange andre historier. Den om Holger Danske er ganske oplagt at lade din guide fortælle dig, hvis ikke du selv kan huske historien.

Sydsjællands smukke natur

Selvom Danmark er et fladt land, så byder den sjællandske natur på store oplevelser. Når du kommer ned mod syd er der både Stevns Klint og Møns Klint. Stejle og imponerende klinter af primært kridt. Her kan du blandt andet lede efter spændende forsteninger og gemmer der sig en geolog i dig, så vil du helt sikkert også finde spændende sten på kysten.

Vi siger med glæde visit Sjælland med Guideservice Danmark og vores guideservice Sjælland.